Tentenverhuur door heel Nederland: ons werkgebied

Direct contact opnemen

Of het nu gaat om een bruiloft, een jubileum of een dorpsfeest, u kunt bij Tentenverhuurbedrijf ter Horst een passende tent huren. U kunt bij ons terecht voor het huren van partyhallen en aluhallen in verschillende maten. Al onze tenten en hallen voldoen aan strenge bouwtechnische veiligheidseisen en zijn brandveilig. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het huren van versiering en inrichting voor uw tenten of hallen.

Ons werkgebied

Tentenverhuurbedrijf ter Horst is gevestigd in Dalfsen, maar ons werkgebied is het hele land. Als u bij onze tentenverhuur een tent huren wilt, zullen wij eerst de locatie komen bekijken om vast te stellen hoe groot de hal moet worden. Daarna zal er, op basis van meerdere factoren, een offerte worden opgesteld. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de mankracht die nodig is voor het op- en afbouwen van de hallen en naar het wel of niet huren van een systeemvloer.

Tentenverhuur mogelijkheden: altijd een oplossing op maat

Wilt u meer informatie over onze werkwijze, verschillende soorten hallen of wilt u een offerte opvragen? U kunt via telefoon, e-mail of het contactformulier contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen en denken graag met u mee! Tentenverhuurbedrijf ter Horst staat garant voor een snelle en flexibele service en voordelige prijzen. Onze tenten maken uw evenement tot een succes, dus bel ons snel!