Tent huren Zwolle

Direct contact opnemen

Geeft u binnenkort een groot feest of evenement en bent u nog op zoek naar een partyhal of partytent? Of misschien heeft u wel een goede opslagruimte nodig. Dan kunt u een tent huren in Zwolle bij Tentenverhuur ter Horst. Een tent is de perfecte locatie voor een groot feest door de flexibiliteit. Zo kunt u deze volledig afstellen aan uw wensen en eisen. Zowel de grootte als de inrichting kunt u volledig zelf bepalen. 


Is het slecht weer op de dag van het evenement? Geen probleem. Onze tenten worden door professionals opgezet die rekening houden met alle weersomstandigheden. Zo heeft u zelfs als het stormt een veilig en droog onderkomen. 

Soorten tent huren Zwolle

Wilt u een tent huren, maar weet u nog niet welke geschikt is voor uw evenement of feest? Bij Tentenverhuur ter Horst hebben we een groot aanbod aan verschillende tenten die u kunt huren. Of het nu gaat om een bruiloft, een dorpsfeest of een jubileumfeest; er zit altijd een geschikte tent voor u bij. Neem contact met ons op en wij adviseren u over de geschikte tent om te huren.

Partyhallen

Wilt u een tent huren in Zwolle voor een bruiloft? Dan is een partyhal erg geschikt. Onze partyhallen zijn 15 meter en te verlengen per 5 meter. Ze hebben een vrije overkapping waardoor de ruimte optimaal benut kan worden. Er kan een vloer geplaatst worden in de partyhal, dit gebeurt met een heftruck. Er zitten altijd ramen in de hallen.

Meer weten over ons aanbod? Neem contact met ons op!

Aluhallen

Ook kunt u een aluhal huren. Dit is een aluminium tent die veel wordt opgezet voor verschillende feesten en evenementen. De tent heeft een vrije overspanning en is af te stellen naar het gewenste formaat. Het materiaal is van sterk, maar licht materiaal gemaakt, waardoor deze bestand is tegen allerlei hevige weersomstandigheden. 


U kunt deze tent huren in verschillende afmetingen, met een breedte van 20 meter en 25 meter. Deze kan verlengd worden met 5 meter, deze verlenging wordt met een verankering aangelegd. Onze tenten lopen op tot een formaat van 30 x 60 meter, dus zelfs voor het grootste feest kunt u bij ons een tent huren in Zwolle.

Waarvoor tent huren Zwolle?

Afhankelijk van de reden voor het huren van een tent, wordt de soort tent en de grootte van de tent bepaald. Het huren van een tent biedt onwijs veel mogelijkheden. Door de vrije overspanning heeft u alle ruimte en wordt deze ruimte ook optimaal benut. Uiteraard kunt u het formaat zelf bepalen en zijn er diverse keuzes als het gaat om kleur en materiaal van bepaalde onderdelen van de tent. 


U kunt een tent huren als opslagruimte voor spullen, maar ook is het een perfecte ruimte om een groot feest in te geven. Door het materiaal, kunt u zelfs de tent huren als er slecht weer voorspeld is. Wij houden alle veiligheidseisen rondom de NEN-norm goed in de gaten en zijn TVD gecertificeerd.

Tent huren Zwolle bij Tentenverhuur ter Horst

Bij Tentenverhuur ter Horst vinden wij veiligheid erg belangrijk. Daarom voldoen al onze tenten aan de Europese veiligheidseisen. Zo zijn de zijpanelen en het dak van de aluhal tent brandwerend. U kunt een certificaat van brandveiligheid bij ons aanvragen. Daarbij zorgen wij er altijd voor dat de tent goed en stevig geïnstalleerd wordt. Het enige wat u hoeft te doen is de tent te huren, de rest regelen wij.


Wilt u last minute een tent huren? Bij Tentenverhuur ter Horst staan we altijd voor u klaar, we zijn namelijk 24/7 telefonisch bereikbaar. U kunt dus altijd contact met ons opnemen om te kijken of we nog een geschikte tent voor u kunnen opzetten. Wij bieden een flexibele en persoonlijke service en een voordelige prijs. Wilt u een tent huren in Zwolle? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch altijd bereiken op 0529-471891, ook is het mogelijk om ons contactformulier op de website in te vullen.