Wilt u een aluhal huren? Dan bent u bij ons van Tentenverhuur Ter Horst uit Dalfsen aan het juiste adres. Een aluhal tent staat ook wel bekend als een aluminium tent. Deze wordt vaak neergezet bij grote evenementen, zoals festivals en bruiloften. De tent kan dienen als opslagruimte, maar ook als locatie voor een groot feest. Door de vrije overspanning en het afstelbare formaat biedt de tent diverse mogelijkheden. Ook tijdens slechte weersomstandigheden blijft de aluhal tent stevig staan door het sterke, maar lichte materiaal waarvan deze is gemaakt. 

Waarom een aluhal huren?

Een aluhal huren biedt veel mogelijkheden en voordelen. Zo wordt de tent door de vrije overspanning optimaal benut en heeft u alle ruimte. De tent kunt u afstellen naar het gewenste formaat en ook zijn er diverse keuzes wat betreft materiaal en kleur. De aluhal tent kunt u neerzetten op elk soort terrein, bij ieder soort evenement. Door het stevige aluminiummateriaal is de tent stormbestendig. Hier houden wij ook rekening mee tijdens het opzetten van de tent. Een aluhal tent biedt dus te allen tijde een veilig onderkomen. 


Wilt u een aluhal huren en heeft u deze binnen een erg korte tijd nodig? Dat is zeker mogelijk. We zijn bij Tentenverhuur Ter Horst namelijk 24 uur per dag bereikbaar. De aluhal tent wordt erg spoedig door onze professionals opgezet. Zo kunt u ook zonder problemen een aluhal huren bij Tentenverhuur Ter Horst als er haast achter zit. 

Formaat aluhal tent

U kunt bij Tentenverhuur Ter Horst een aluhal huren in alle gewenste formaten. We hebben aluhallen met een breedte van 20 meter en 25 meter. U kunt deze verlengen per 5 meter. Om de 5 meter moet volgens de veiligheidseisen een verankering worden aangelegd. Het is mogelijk om een aluhal tent te huren van 20 x 25 meter, maar bijvoorbeeld ook van 25 x 30 meter. Heeft u een aluhal tent nodig voor een groot evenement? Dan hebben wij ook aluhal tenten van 30 x 35 meter en 30 x 60 meter in ons assortiment. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

Meer weten over aluhallen?

Kleuren en materiaal

Om ervoor te zorgen dat uw aluhal tent volledig aan uw wensen voldoet, hebben wij verschillende opties qua kleuren en materiaal. De brandwerende zijpanelen zijn er in het wit en in het rood. Ook kunt u ervoor kiezen om een vloer in uw aluhal tent te laten installeren. Het gaat hier dan om een houten (systeem)vloer. Op de hallen kunnen witte zeildoeken, maar ook verduisterende zeildoeken bevestigd worden. Het dak bestaat uit brandwerend zeildoek. 


Voor optredens en shows is het mogelijk om een theaterkap te laten installeren. Voor onze klanten Golden Earring en Rowwen Hèze is dit een vereiste. Dit theaterdoek wordt wederom door onze eigen professionals geïnstalleerd. 

Veiligheid aluhal huren

De aluhal tenten van Tentenverhuur Ter Horst voldoen aan alle Europese veiligheidseisen. De kunststof zijpanelen en het dak die geleverd worden bij uw aluhal tent zijn namelijk brandwerend. Zijn de weersvoorspellingen niet al te best? Dan nemen wij de extra benodigde maatregelen om ervoor te zorgen dat de tent stevig blijft staan. Ook is het mogelijk om een certificaat van brandveiligheid bij ons aan te vragen.

Prijs aluhal huren

Voordelig een aluhal huren doet u bij Tentenverhuur Ter Horst. Omdat de aluhal tenten worden aangepast op basis van uw wensen, zijn de prijzen hiervan verschillend. Om een offerte op te kunnen stellen, bezoeken we eerst de locatie waar de aluhal tent geplaatst zal worden. Zo bepalen we samen de grootte van de aluhal tent, de gewenste materialen die nodig zijn en de mankracht die nodig is om de tent op te zetten. Voor een prijsindicatie van een aluhal tent huren, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Aluhal tent huren bij Tentenverhuur Ter Horst

Bij Tentenverhuur Ter Horst kunt u rekenen op een persoonlijke en flexibele service. Snelheid, efficiëntie en het bieden van voordelige prijzen vinden wij erg belangrijk. Het organiseren van een evenement kan stressvol zijn door alles wat hierbij komt kijken. Daarom ontzorgen wij u voor een groot deel door de aluhal tent tijdig en snel op te zetten. De aluhal tent voldoet aan de strengste bouweisen en is brandveilig. Wij zijn TVD gecertificeerd en houden alle ontwikkelingen van de NEN-norm nauw in de gaten. Zo kunnen wij gegarandeerd altijd de beste en veiligste aluhallen verhuren.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor uw evenement? Naast een aluhal huren kunt u bij ons ook namelijk ook alle andere benodigdheden voor uw evenement huren. Wij hebben namelijk decoratie, verlichting maar ook tafels en stoelen ter beschikking. Zo bent u met ons voordelige totaalpakket in één keer klaar! Hulp nodig bij de op- en afbouw? Geen probleem, ook dat wordt uit handen genomen door ons personeel. 


Heeft u nog verdere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Vul ons contactformulier in, of bel ons op 0529-471891. Wij zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar. Tentenverhuur Ter Horst is gevestigd in Dalfsen, maar wij zijn door het hele land inzetbaar.