Tent huren Kampen

Direct contact opnemen

Bevindt u zich in Kampen en wilt u een partytent huren of bent u op zoek naar een grote tent voor opslag? Bij Tentenverhuur ter Horst kunt u een feesttent huren die op te zetten is voor verschillende doeleinden. Zelfs tijdens een hevige regenbui of zelfs windstoten zorgt de tent voor een droog en veilig onderkomen. Waarvoor u deze ook nodig hebt, een grote tent zoals een feesttent of een aluhal is erg flexibel en daarom geschikt voor verschillende evenementen. U kunt hiervan namelijk zelf de grootte en de inrichting kiezen.

Groot aanbod afstelbare feesttenten

Er zijn verschillende soorten evenementen waarvoor onze tenten opgebouwd kunnen worden. Organiseert u een bruiloft in Kampen of een zakelijk evenement? Onze feesttenten zijn afstelbaar en volledig zelf in te richten, waardoor er altijd een geschikte tent voor u bij zit. Ook voldoen al onze tenten aan de veiligheidseisen. En omdat er geen tijdsbestek zit verbonden aan de huur, kunt u de tent huren voor langere tijd. Zit er spoed achter het huren van de feesttent? Ook dan staan wij graag voor u klaar.

 Aluhallen

Voor zowel zakelijke als particuliere evenementen in Kampen, zijn aluhallen uitermate geschikt. Deze grote tenten hebben een flexibele uitvoering en bovendien een neutrale uitstraling. U kunt deze inrichten zoals u zelf wenst. Voor decoratie, zoals kroonluchters, tafels en stoelen en spantdecoratie, kunt u ook bij ons terecht. Door de vrije overspanning kan de ruimte van de tent optimaal benut worden. 


De aluhallen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Is de aluhal toch de klein? Geen probleem! Deze kunnen wij meerdere keren verlengen met vakken van 5 meter. Voor kleinere evenementen kunt u kiezen voor een aluhal van 20 x 25 meter. Een groot evenement, zoals een dorpsfeest of personeelsfeest, kunt u organiseren in onze aluhal van 30 x 60 meter.

Partyhallen

Organiseert u een huwelijksfeest in Kampen? Kies er dan voor om een van onze partyhallen op te laten zetten. De wit met grijs gestreepte hallen zijn beschikbaar in het formaat van 15 meter, maar zijn net als onze aluhallen telkens te verlengen met 5 meter. Onze partyhallen hebben ramen en het is mogelijk om er een vloer in te plaatsen. De ruimte van de partyhallen is optimaal te benutten door de vrije overkapping. 

Meer weten over ons aanbod? Neem contact met ons op!

 Alle mogelijkheden

Onze tenten zijn dus op verschillende manieren in te zetten. Staat er een dorpsfeest in Kampen op de agenda en komt er een band optreden? Dan is het mogelijk om een aluhal te huren die voorzien is van een theaterkap, net als onze klanten Golden Earring en Normaal. Deze wordt uiteraard geïnstalleerd door ons professionele team. Onze grote tenten zijn zowel beschikbaar met als zonder vloer. 


Het organiseren van een evenement kan voor stress zorgen. Daarom kunt u bij ons ook diverse decoratiemogelijkheden huren. Denk hierbij aan spantdecoratie, waarmee de tent meteen gezelligheid uitstraalt. Maar ook andere essentiële zaken, zoals verlichting, stoelen en tafels kunnen wij voor u regelen. Voor aankleding kunt u ook bij ons terecht. Zo kleden wij de tent aan zoals u wenst, en kunt u zich focussen op de rest van de organisatie. 

Onze service

Al onze feesttenten worden door ons personeel op- en afgebouwd. Dit doen wij uiteraard op de afgesproken tijd. Weet u niet welk formaat tent u nodig hebt? Aan de hand van een locatiebezoek stellen wij dit vast. Ook weten we op deze manier direct hoeveel mankracht wij zullen inzetten voor het opbouwen van de tent. Omdat wij veel waarde hechten aan uw veiligheid, voldoen al onze tenten aan alle veiligheidseisen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We beschikken over diverse certificaten waarmee we de veiligheid kunnen aantonen. 


Wij zijn telefonisch dag en nacht te bereiken op 0529-471891. Zo kunt u ook bij ons terecht als u zo spoedig mogelijk een feesttent in Kampen nodig hebt. Wij kijken graag naar wat we voor u kunnen regelen. Uiteraard is het ook mogelijk om ons contactformulier op de website in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.