Organiseert u binnenkort een feest en wilt u een feesttent huren? Bij Tentenverhuur Ter Horst uit Dalfsen hebben we een groot assortiment aan verschillende tenten voor uw feest. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om u te helpen bij het vinden en opzetten van de perfecte feesttent. Als u bij ons een feesttent wilt huren, bent u gegarandeerd van een flexibele en goede service voor een lage prijs.

Onze feesttenten zijn te huren voor iedere gelegenheid en elke groepsgrootte. U kunt hierbij denken aan een tentfeest, maar ook kunt u onze feesttent huren voor een huwelijksfeest. Bij Tentenverhuur Ter Horst hebben we altijd een geschikte tent.

 Feesttent huren bij alle weersomstandigheden

Een feesttent is ideaal  voor een feest in de buitenlucht. Onze feesttenten zijn erg stevig en leverbaar met harde panelen of zeildoek, waardoor deze zeer bestand zijn tegen harde windstoten en regenbuien. 


Is er slecht weer voorspeld op de dag van uw feest? Dan installeren we verankeringen aan de tent, zodat deze extra stevig op het terrein staat. Daarbij kunt u ervoor kiezen om, bij nat weer, een tentvloer te laten installeren. Op deze manier loopt uw feest niet in het water.

Feesttent huren op maat

Voor iedere gelegenheid kunt u een feesttent huren. Wij hebben namelijk tenten van ieder formaat op voorraad. Doordat onze feesttenten afstelbaar zijn op basis van de gewenste grootte, zijn ze geschikt voor iedere gelegenheid. We kunnen uw tent verlengen per 5 meter. Wilt u een feesttent huren voor 50 personen, 100 personen of een grotere groep? Dat regelen we bij Tentenverhuur Ter Horst graag voor u. 


Een voordeel aan een feesttent huren voor uw feest, is dat er geen palen in de tent aanwezig zijn. Hierdoor kunt u alle ruimte benutten. Weet u niet welk formaat feesttent u nodig heeft? Natuurlijk moet iedereen in de tent passen, maar een te grote feesttent is ook niet ideaal. Daarom geven wij u altijd advies op maat.

Prijs feesttent huren

Wilt u een feesttent huren bij Tentenverhuur Ter Horst? Dan kunt u voordelige prijzen verwachten. Er is geen standaard maat feesttent en daardoor geen standaard prijs Wij komen langs op de locatie waar de tent geplaatst zal worden, zodat we precies weten hoe groot de tent moet zijn. 


Heeft u misschien speciale wensen, zoals een tentvloer of mooie verlichting? Natuurlijk is dat ook mogelijk! Vervolgens bepalen we hoeveel mankracht er nodig is om de feesttent op te zetten. Voor een vrijblijvende offerte en informatie over alle mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Veiligheidseisen en certificaten feesttent

Wij vinden het belangrijk dat uw feest goed verloopt. Daar speelt veiligheid een cruciale rol in. U kunt bij ons een feesttent huren die volledig voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Denk hierbij aan brandveiligheid. De feesttent wordt door ons opgezet, zodat de tent volledig aan de veiligheidsnormen voldoet van eurocode DIN EN 13782. Ook zijn we in het bezit van diverse certificaten.

Feesttent huren bij Ter Horst: onze service

We begrijpen dat u al genoeg stress ervaart tijdens het organiseren van een feest. Daarom gaan wij snel en efficiënt te werk. Wij zetten de tent voor u op en breken deze ook weer af. Zo kunt u zich focussen op het regelen van andere zaken. 


Bij Tentenverhuur Ter Horst zijn we 24 uur per dag bereikbaar. Daarbij bieden we een snelle, persoonlijke en flexibele service.

 

Wilt u met spoed een feesttent huren? Dat is zeker mogelijk, zelfs voor een lage prijs. Neem contact met ons op en wij regelen alles zo snel mogelijk. Vul ons contactformulier in of bel ons op 0529-471891.

Veelgestelde vragen

 Wanneer kan ik een feesttent huren?

U kunt tijdens ieder seizoen en op iedere dag een feesttent huren. Bovendien is een feesttent geschikt voor allerlei gelegenheden en niet alleen voor feesten. Zo kunt u ook een feesttent bij ons huren als u opslagruimte nodig heeft. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Waar kan een feesttent geplaatst worden?

Een feesttent kan op alle terreinen geplaatst worden. Het is het beste als de grond zo vlak mogelijk is, maar ook als dit niet het geval is vinden wij een oplossing. 

 Kan de feesttent tegen harde wind en regen?

Ja, de feesttent kan goed tegen harde wind en regen. Wordt er extreem weer verwacht op de dag waarop u de feesttent gaat huren? Dan nemen wij extra maatregelen om ervoor te zorgen dat de tent goed blijft staan. Denk hierbij aan verankeringen met ijzeren pennen en betonnen blokken naast de tent. 

 Hoe zet ik de feesttent op?

De feesttent hoeft u niet zelf op te zetten. Wanneer we weten wat voor feesttent u zoekt, bepalen we ook meteen hoeveel mankracht we nodig hebben om de tent op te zetten. Als u de feesttent niet meer nodig heeft, breken wij deze ook weer voor u af. 

Wat zit er bij de feesttent inbegrepen?

Als u een tentfeest huurt bij Tentenverhuur Ter Horst, zitten er diverse elementen bij. Zo worden er nooduitgangen, zijpanelen, noodverlichting en vloerelementen bij geleverd. Heeft u speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.