Vakkundige op- en afbouw van verhuurde tenten in geheel Nederland

Direct contact opnemen

Weer of geen weer: de party- en aluhallen worden door ons eigen personeel op- en afgebouwd. Tentenverhuurbedrijf ter Horst in Dalfsen levert de service binnen het afgesproken tijdsbestek. Om dit succesvol te kunnen doen is er altijd genoeg mankracht aanwezig voor het op- en afbouwen van de hallen. Lees hieronder meer over de werkwijze van Tentenverhuurbedrijf ter Horst.

Voor het opbouwen

Allereerst doen we een locatiebezoek om vast te stellen hoe groot de hal moet worden. Daarna zal er, op basis van een aantal factoren, een offerte worden opgesteld. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de mankracht die nodig is om de hal(len) op- en af te bouwen. Daarin speelt het wel of niet huren van een systeemvloer ook een grote rol.

Huur een tent voor uw evenement

Tijdens en na het opbouwen

Tijdens het op- en afbouwen wordt er gebruikgemaakt van een heftruck. Dit omdat bepaalde onderdelen van de hal, zoals de systeemvloer, simpelweg te zwaar zijn om te tillen of te verplaatsen.

Wanneer de klant akkoord gaat met de offerte zullen wij er alles aan doen om het proces rondom het evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hierbij zijn snelheid en efficiëntie een must. Wij leveren een uitstekende service in een zo kort mogelijke tijd.

Tent huren? Neem hier contact op

Onze garanties

Maakt u gebruik van de service van Tentenverhuurbedrijf ter Horst in Dalfsen, dan profiteert u van de volgende garanties:

  • Snelle service
  • Flexibele service
  • Voordelige prijzen
  • Klantgericht.
  • Digitale constructie berekeningen

Onze professionals helpen u graag verder bij de verhuur van een Aluhallen, evenemententent of een partyhal om van uw feest een onvergetelijk moment te maken.

Gegarandeerd een geslaagd feest organiseren? Bel Tentenverhuurbedrijf ter Horst