Tentenverhuur voor evenementen vanuit Dalfsen

Tent huren bij Tentenverhuurbedrijf ter Horst? Bel direct!

Wilt u een buitenfeest geven, maar niet het risico lopen dat uw feestgangers wegspoelen? Dat kan! Tentenverhuurbedrijf ter Horst in Dalfsen verhuurt tenten voor verschillende gelegenheden en evenementen. Wij verkopen onze klanten geen 'nee'. Tentenverhuurbedrijf ter Horst levert u de geschikte tent, ongeacht de locatie of de grootte van de groep. Snelheid en efficiëntie zijn hierbij gegarandeerd. Waar wacht u nog op?

Feesttent huren

Een geslaagd bedrijfs- en/of huwelijksfeest begint met een goede partyhal. Tentenverhuurbedrijf ter Horst verhuurt partyhallen van het volgende formaat: 15 meter. U heeft de mogelijkheid deze partyhal telkens te verlengen met 5 meter. 

Door de vrije overspanning van de partyhallen kunt u alle ruimte optimaal benutten. Alle hallen van Tentenverhuurbedrijf ter Horst zijn wit met grijs gestreept. In de 15 meter partyhallen zitten altijd ramen. Wanneer er in de partyhal een vloer moet worden geplaatst, gebeurt dit met behulp van een heftruck.

Meer informatie over feesttenten?

Aluhallen huren

Door het neutrale uiterlijk en de flexibele uitvoering zijn aluhallen geschikt voor elk evenement. Tentenverhuurbedrijf ter Horst in Dalfsen verhuurt tenten van 20 en 25 meter breed met een vrije overspanning. Dit zorgt ervoor dat de ruimte in de tent optimaal benut kan worden.De zijwanden van de tenten bestaan uit witte of rode brandwerende zijpanelen van kunststof. Een certificaat van brandveiligheid is mogelijk op aanvraag bij Tentenverhuurbedrijf ter Horst. De hallen zijn leverbaar met of zonder houten (systeem)vloer. Het dak bestaat uit brandwerend zeildoek. Op de hallen kan gebruik worden gemaakt van zowel wit zeildoek als van verduisterend zeildoek.


Het is tevens mogelijk bij Tentenverhuurbedrijf ter Horst in Dalfsen aluhallen te huren voorzien van een theaterkap. Voor sommige van onze klanten, zoals de Nederlandse bands Rowwen Hèze, Golden Earring en Normaal is dit een vereiste. De theaterkap is een verhoging boven het podium, waarbij de poten van de aluhal worden verlengd. Het installeren van de aluhallen met theaterdoek wordt door ons eigen professionele personeel gedaan.

Afmetingen van aluhallen

De kleinste afmeting van de 20 meter brede aluhallen is 20 x 25 meter. Deze zijn verlengbaar met vakken van 5 meter. Zo kunt u bijvoorbeeld aluhallen huren van 20 x 25 meter, 20 x 30 meter, 20 x 35 meter et cetera. De kleinste afmeting van de 25 meter brede aluhallen is 25 x 30 meter en we hebben ook 30 x 35 de grootste 30 x 60 meter. Ook deze zijn verlengbaar met vakken van 5 meter. In de bodemring van alle aluhallen moet om de 5 meter een verankering worden aangelegd. Dit gebeurt met een pen die 1 meter de grond in wordt geslagen. Deze verankering is verplicht volgens de veiligheidseisen. Heeft u vragen over het plaatsen van een aluhal? Wij helpen u graag vandaag nog verder.

Meer weten over aluhallen?

Decoratie aluhallen

Tentenverhuurbedrijf ter Horst in Dalfsen biedt verschillende mogelijkheden voor het versieren van uw hangar tent, tenten of hallen. Zo kunt u meer sfeer creëren door het ophangen van kroonluchters of het aankleden van de ruimte met spandoeken. Tevens kunnen wij u het totaalpakket aanbieden. Hierbij leveren wij, naast de kroonluchters en spandoeken, ook versierde stoelen en tafels. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot tentdecoratie.

Spantdecoratie

Spanten zijn constructies ter ondersteuning van het dak van de tent/hal. Wanneer u een feest geeft, staat dit niet altijd even gezellig. Het is mogelijk deze constructies te verbergen met behulp van spantdecoratie, beter bekend als banen stof of vlaggen. Tentenverhuurbedrijf ter Horst heeft verschillende materialen en kleuren ter beschikking voor het versieren van de constructies.

Verlichting

Verlichting kan de hal waarin uw evenement of feest plaatsvindt net dat beetje extra sfeer geven. Naast de vereiste noodverlichting verhuren wij kroonverlichting. Dit betreft een hangmodel in de kleur zwart, met vijf bollen.

Tafels & stoelen

Op uw aanvraag verhuren wij extra tafels en stoelen. Deze hebben wij niet zelf in ons assortiment, maar huren we bij een externe partij. Wij verhuren zowel simpele als luxe tafels en stoelen, geschikt voor verschillende soorten evenementen.

Luxe aankleding

Wilt u de partyhal of aluhal net van dat extra beetje sfeer voorzien? Dat kan! Bij Tentenverhuurbedrijf ter Horst kunnen de hallen worden aangekleed met onder andere wandbekleding, een hemel en/of planten. Tevens is het mogelijk vloerbedekking en verlichting te huren.

Garanties

  • Snelle service
  • Flexibele service
  • Voordelige prijzen
  • Klantgericht
  • Digitale constructie berekeningen
Bel vandaag nog voor meer informatie over tentverhuur