Tentenverhuur

Tenten voor evenementen

Wilt u een buitenfeest geven maar niet het risico lopen dat uw feestgangers wegspoelen? Dat kan! Tentenverhuur Ter Horst in Oudleusen verhuurt tenten voor verschillende gelegenheden en evenementen. Wij verkopen onze klanten geen 'nee'. Tentenverhuur Ter Horst levert u de geschikte tent, ongeacht de locatie of de grootte van de groep. Snelheid en efficiëntie zijn hierbij gegarandeerd. 

Bekijk de videotour voor een indruk van onze werkzaamheden

Hieronder ziet u een overzicht van het soort tenten/hallen dat wij verhuren:

  • Party hallen
  • Alu hallen (met theaterkap)

Alle hallen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Voor meer informatie bezoek de pagina over party hallen of over Alu hallen

Het is tevens mogelijk geheel versierde tenten/hallen te huren. Het voordeel hiervan is dat u alles bij één leverancier onderbrengt waardoor u zeker weet dat er geen miscommunicaties kunnen ontstaan. U kunt meer lezen over de mogelijkheid tot het huren van versierde tenten/hallen op de pagina over decoratie

Systeemvloeren

Wanneer u een party of Alu hal huurt bij Tentenverhuur Ter Horst in Oudleusen kunnen wij deze ook voorzien van systeemvloeren. Dit zijn houten vloeren met daaromheen een ijzeren frame. De vloeren zijn te zwaar om te tillen en worden daarom met een heftruck gelegd.

De systeemvloeren kunnen ook los gehuurd worden, mits de locatie bereikbaar is met de heftruck. Dit wordt veel gedaan door paardenmaneges of door organisaties die grote evenementen moeten organiseren in een bestaande hal. Wanneer de systeemvloer geplaatst is kan deze niet meer worden verplaatst. Dit komt doordat deze te zwaar zijn en, eenmaal gelegd, niet meer hanteerbaar met de heftruck. 

Garanties

  • Snelle service
  • Flexibele service
  • Voordelige prijzen
  • Klantgericht