Tentenverhuur nabij Deventer door Tentenverhuurbedrijf Ter Horst

Direct contact opnemen

Bent u nabij Deventer op zoek naar een tent om een feest in te vieren? Bij Tentenverhuurbedrijf Ter Horst kunt u tenten huren voor alle gelegenheden, van bruiloft tot bedrijfsfeest en van jubileum tot dorpsfeest. Onze tentenverhuur is gevestigd in Dalfsen, maar wij werken door het hele land.

Een tent huren

U kunt bij ons partyhallen en aluhallen huren. Een partyhal heeft een breedte van 15 meter en een lengte van minimaal 15x20 en kan telkens met 5 meter verlengd worden. Als u van plan bent een groot feest te organiseren, kies dan voor een groter formaat, zodat al uw gasten comfortabel in de hal passen. De partyhallen die wij verhuren hebben ramen. Daarnaast kunnen wij een vloer voor u plaatsen en is het mogelijk decoratie, tafels en stoelen te huren.

 

Aluhallen zijn grote hallen met een vrije overspanning, zodat u optimaal gebruik kan maken van de ruimte. De kleinste maat is 20 x 25 meter. Ook deze hallen kunnen telkens met 5 meter verlengd worden. De tenten zijn gemaakt van brandwerend doek, zodat u zeker weet dat uw gasten veilig feest kunnen vieren.

Contact met Tentenverhuurbedrijf Ter Horst

Wilt u meer informatie over tentenverhuur of wilt u direct tenten huren nabij Deventer? Of wilt u meer weten over de veiligheidseisen waar al onze tenten aan voldoen? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij helpen u graag!