Uw partner in tentenverhuur bij Zwolle

Direct contact opnemen

Wilt u een tent huren in Zwolle? Tentenverhuurbedrijf ter Horst in Dalfsen is de betrouwbare partij die u zoekt. Wij zijn een familiebedrijf met ruim 85 jaar ervaring en werken landelijk voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons kunt u een tent huren voor een buurtfeest, verjaardag, kermis, bruiloft, dorpsfeest of bijvoorbeeld een grote bedrijfsopening of personeelsfeest.

Tenten huren in Overijssel

Voor wie een buitenfeest wilt geven, maar niet afhankelijk wil zijn van het weer, is een feesttent onmisbaar. Bij onze tentenverhuur heeft u de keuze uit tal van tenten voor diverse gelegenheden en evenementen. Wij hebben voor ieder feest de geschikte tent, ongeacht de grootte van uw groep of de locatie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op om uw situatie te bespreken en wij regelen de juiste tent voor u.

Aluhal huren

Aluhallen hebben een neutraal uiterlijk en zijn geschikt voor ieder evenement. Tentenverhuurbedrijf ter Horst verhuurt tenten voor uw evenement in Zwolle en omgeving van 20 en 25 meter breed. De tent is voorzien van een vrije overspanning, waardoor de ruimte in de tent maximaal benut kan worden. Verder hebt u keuze uit witte of rode brandwerende zijwanden en kunt u de tent huren inclusief of exclusief houten (systeem)vloer. Het dak bestaat uit brandwerend wit zeildoek of verduisterend zeildoek. De aluhal kan helemaal worden afgestemd op uw wensen.

Neem contact met ons op!

Tentenverhuurbedrijf ter Horst biedt een snelle en flexibele service tegen voordelige prijzen. Alle party- en aluhallen worden door ons eigen personeel op- en afgebouwd zodat u hier geen omkijken naar heeft. Wij zijn zeer klantgericht en denken graag met u mee. Neem dus zeker contact op als u twijfelt tussen verschillende tenten of wanneer u advies wilt ontvangen omtrent tentverhuur in Overijssel.