Een tent huren in Overijssel?

Tentenverhuurbedrijf Ter Horst!

Alu hal - Tentenverhuur Ter Horst - Oudleusden

Tentenverhuurbedrijf Ter Horst in Oudleusen (Dalfsen) is een familiebedrijf. Met ruim 85 jaar ervaring zijn wij een begrip als u een tent wil huren in Overijssel. Wij bedienen de  particuliere en zakelijke markt met verhuur van tenten voor diverse evenementen zoals personeelsfeesten, bruiloften, dorpsfeesten, openingen, bedrijfsopslag, kermissen en buurtfeesten. Naast feesttenten verhuren wij ook 30 meter Alu hallen met losse vloerelementen. Bij iedere tent die wij bij u ook plaatsen geldt: onze dienstverlening is snel, efficiënt en klantgericht.

De vier garanties bij tenten huren van Ter Horst in Overijssel

Tentenverhuur Ter Horst is TVD gecertificeerd. Door ons lidmaatschap blijven wij op de hoogte van alle ontwikkelingen in de branche. Als u een tent gaat huren bij ons in Overijssel garanderen wij bovendien:

  • snelle service
  • flexibele service
  • klantgerichtheid
  • voordelige prijzen

Ter Horst denkt met u mee. Door onze jarenlange ervaring bieden wij te allen tijde goed uitvoerbare mogelijkheden bij elk type accommodatie. Daarnaast besteden wij extra aandacht aan veiligheid. Ten aanzien van brandveiligheid doen wij wat er kan. Kijk op de website voor meer informatie.

Neem contact op en wij verzorgen uw offerte

Wij staan graag voor u klaar in Oudleusen (Dalfsen).

Bel 0529-471891 of stuur een e-mail naar info@tentenverhuur-terhorst.nl wij geven u graag  advies, met een passende tent voor elk evenement.

Een offerte op maat kunnen wij telefonisch of per email met u bespreken. Kijk voor de diverse mogelijkheden op de website. Bij ons kunt u vol vertrouwen uw tent huren. Graag tot ziens!

Tentenverhuur Ter Horst - Oudleusden - Alu hallen Luxe uitvoering tent - Tentenverhuur Ter Horst - Oudleusden Tentverlichting - Tentenverhuur Ter Horst - Oudleusden

Garanties

  • Snelle service
  • Flexibele service
  • Voordelige prijzen
  • Klantgericht
Button Facebook - Tentenverhuur Ter Horst - Oudleusden