Op- en afbouw

Snelheid en efficiëntie gegarandeerd

Weer of geen weer, de party en Alu hallen worden door ons eigen personeel op- en afgebouwd. Tentenverhuur Ter Horst levert de service binnen het afgesproken tijdsbestek. Om dit succesvol te kunnen doen is er altijd genoeg mankracht aanwezig voor het op- en afbouwen van de hallen. Lees hieronder meer over de werkwijze van Tentenverhuur Ter Horst in Oudleusen

Op- en afbouw - Tentenverhuur Ter Horst - Oudleusden Tentenverhuur Ter Horst - Oudleusden - Op- en afbouw Tentenverhuur Ter Horst - Op- en afbouw - Oudleusden

Allereerst zullen wij een locatiebezoek doen om vast te stellen hoe groot de hal moet worden. Daarna zal er, op basis van een aantal factoren, een offerte worden opgesteld. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de mankracht die nodig is om de hal(len) op- en af te bouwen. Daarin speelt het wel of niet huren van een systeemvloer ook een grote rol. 

Tijdens het op- en afbouwen wordt er gebruik gemaakt van een heftruck. Dit omdat bepaalde onderdelen van de hal, zoals de systeemvloer, simpelweg te zwaar zijn om te tillen of te verplaatsen. 

Wanneer de klant akkoord gaat met de offerte zullen wij er alles aan doen om het proces rondom het evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hierbij zijn snelheid en efficiëntie een must. Wij leveren een uitstekende service in een zo kort mogelijke tijd. 

Garanties

  • Snelle service
  • Flexibele service
  • Voordelige prijzen
  • Klantgericht