Decoratie

Net dat beetje extra

Tentenverhuur Ter Horst in Oudleusen biedt verschillende mogelijkheden voor het versieren van uw tenten/hallen. Zo kunt u meer sfeer creëren door het ophangen van kroonluchters of het aankleden van de ruimte met spantdoeken. Tevens kunnen wij u het totaalpakket aanbieden. Hierbij leveren wij, naast de kroonluchters en spantdoeken ook versierde stoelen en tafels. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot tentdecoratie

Verlichting - Tentenverhuur Ter Horst - Oudleusden Tentenverhuur Ter Horst - Oudleusden - Luxe stoelen en tafels luxe aankleding - Tentenverhuur Ter Horst - Oudleusden

Spantdecoratie

Spanten zijn constructies ter ondersteuning van het dak van de tent/hal. Wanneer u een feest geeft, staat dit niet altijd even gezellig. Het is mogelijk deze constructies te verbergen met behulp van spantdecoratie, beter bekend als banen stof of vlaggen. Tentenverhuur Ter Horst heeft verschillende materialen en kleuren ter beschikking voor het versieren van de constructies. 

Verlichting

Verlichting kan de hal waarin uw evenement of feest plaatsvindt net dat beetje extra sfeer geven. Naast de vereiste noodverlichting, verhuren wij ook kroonverlichting. Het betreft een hangmodel in de kleur zwart, met vijf bollen. 

Tafels & stoelen

Op uw aanvraag verhuren wij extra tafels en stoelen. Deze hebben wij niet zelf in ons assortiment maar huren we bij een externe partij. Wij verhuren zowel simpele als luxe tafels en stoelen, geschikt voor verschillende soorten evenementen.

Luxe aankleding

Wilt u de party of Alu hal net van dat extra beetje sfeer voorzien? Dat kan! Bij Tentenverhuur Ter Horst kunnen de hallen worden aangekleed met onder andere zijwandbekleding, een hemel en/of planten. Tevens is het mogelijk vloerbedekking en verlichting te huren.