Alu hallen

Geschikt voor elke gelegenheid

Door het neutrale uiterlijk en de flexibele uitvoering zijn Alu hallen geschikt voor elk evenement. Tentenverhuur Ter Horst verhuurt tenten van 20 en 25 meter breed met een vrije overspanning. Dit zorgt ervoor dat de ruimte in de tent optimaal benut kan worden.

De zijwanden van de tenten bestaan uit witte of rode brandwerende kunststof zijpanelen. Een certificaat van brandveiligheid is mogelijk op aanvraag. De hallen zijn leverbaar met of zonder houten (systeem)vloer. Het dak bestaat uit brandwerend zeildoek. Op de hallen kan gebruik worden gemaakt van zowel wit zeildoek als van verduisterend zeildoek. 

Alu hallen - Tentenverhuur Ter Horst - Oudleusden Oudleusden - Tentenverhuur Ter Horst - Alu hallen Tentenverhuur Ter Horst - Alu hallen - Oudleusden

Het is tevens mogelijk bij Tentenverhuur Ter Horst Alu hallen te huren voorzien van een theaterkap. Voor sommige klanten, zoals 'Rowwen Hèze', 'Golden Earring' en 'Normaal' is dit een vereiste. De theaterkap is een verhoging boven het podium, waarbij de poten van de Alu hal worden verlengd. Het installeren van de Alu hallen met theaterdoek wordt door ons eigen personeel gedaan. 

Afmetingen

De kleinste afmeting van de 20 meter brede Alu hallen is 20 x 25 meter. Deze zijn verlengbaar met vakken van 5 meter. Zo kunt u bijvoorbeeld Alu hallen huren van 20 x 25 meter, 20 x 30 meter, 20 x 35 meter etc. 

De kleinste afmeting van de 25 meter brede Alu hallen is 25 x 30 meter. Ook deze zijn verlengbaar met vakken van 5 meter.

In de bodemring van alle Alu hallen moet om de 5 meter een verankering worden aangelegd. Dit gebeurt met een pen die 1 meter de grond in wordt geslagen. Deze verankering is verplicht volgens de veiligheidseisen.